Hoger Scoren In Google

Goed rankende site? Wat Moet je Weten

Bij het in elkaar zetten van Een goede site komt nogal wat bij kijken Wil je het hoogste resultaat halen uit je blog? Zorg dan dat je aan de Zeven eisen voldoet .

1. Een goed rankende website begint met een goede basis. Waar begint het mee? Je wilt bezoekers overhalen met je website. Onontkomelijk stel je jezelf daarom de onderstaande vragen:

Uiteraard wie ik ben en waar wil ik achter staan? Wat zijn mijn beoogde klanten, wat voor type mensen?

Wat ga ik ze vertellen?

En hoe en waar doe ik dat?

En wat als ze interesse hebben?

Mensen willen direct begrijpen wat je uitvoert en precies waar je site over gaat. Is het niet echt duidelijk gaan ze weg. En dat is de beweegreden voor al die vragen die je jezelf dient te stellen. Denk als een bezoeker. Hierdoor maak je de juiste keuzes.

Ben je er helemaal gereed voor? Blijf dan ook consistent in al je toepassingen. Website doen doch ook via Facebook of al die andere Social media platformen. En vergeet ook niet aan papieren drukwerk te denken, dat kan ook een optie zijn ls ondernemer. Wanneer je dat van in het begin allemaal voorbereid weet je tenminste waar jij en je clienten aan toe zijn.

2. Met de beste programma werken

Als je een seo zoekmachine optimalisatie webwinkel wil creeeren heeft kwalitatieve software nodig. Momenteel opereren vrijwel alle webwinkels met een Content Management System ook wel CMS genoemd. Met een CMS is het gemakkelijk om zelf de site te kunnen aanpassen en ook zelf pagina's toe te voegen.

Wordpress absoluut een van de meest gebruikte CMS systemen in de wereld. Het is gratis en vrij heel gemakkelijk te bedienen. Er zijn webdesigners die werken met eigen cms systemen maar meestal is het verstandig om met wordpress te starten. Alleen al het voordeel dat je niet vast zit aan een webdesigner

3. Je webwinkel heeft een thema nodig Wordpress en eigenlijk elk goed CMS platform bezit de eigenschap om je design te verwisselen op het moment je maar wilt. Er zijn gratis designs verkrijgbaar en je kunt ze ook kopen. Natuurlijk hebben die over het algemeen meer mogelijkheden als het om opmaak gaat.

4. Spendeer tijd aan je teksten.

Beslissingen door je bezoekers worden meestal genomen op basis van wat je schrijft. Bezoekers wil je overhalen en prikkelen om iets bij jou te bestellen en dat kan louter en alleen maar met een juiste heldere tekst.

Bedenk een goede Call to Action tevens CTA genoemd. Zorg dat ze bij je op de website blijven hangen en ook op jouw webwinkel de beslissing nemen wat bij je te bestellen

Om met je website hoger in Google te komen zijn Goed geschreven seo teksten vrij bepalend

5. Maak gebruik van goede heldere plaatjes

Een goede afbeelding trekt de aandacht van de mensen. Beter gezegd , de juiste foto zegt dikwijls veel meer dan 1000 woorden. Als je de aandacht vast wil houden van je bezoeker, Gebruik dan sprekende foto's. Die zeggen veel meer dan alleen maar tekst

6. Leer wat over SEO

Er zijn verscheidene mogelijkheden om meer potentiele klanten op je webwinkel te krijgen. Het optimaliseren van je site voor zoekmachines is dan ook beslissend.

Bezoekers arriveren via de browser gratis op je website

Een potentiele klant zoekt vanzelfsprekend, indien die je vind is die ook naar jouw site op zoek.

24 uur per dag verkeer naar je site

Dat SEO niet gemakkelijk is moge duidelijk zijn desondanks kun je zelf een aantal zaken zelf doen.

Kijk eerst op wat voor woorden je wilt worden ontdekt De keywordtool van Google helpt je deze woorden te vinden Die woorden gebruik je in je teksten op een goede manier dus niet volproppen met alle zoekwoorden

Google geeft je de mogelijkheid een Google mijn bedrijf pagina op te zetten. Maak daar zeker gebruik van.

Een geheime truuk is om links van andere sites te ontvangen naar jouw blog

7. Ga lekker iedere week een verhaal schrijven.

Wie schrijft die blijft. Schrijf elke week of 2 weken een interessant artikel over je bedrijf. Laat de mensen zien met afbeeldingen en video's wat je allemaal doet. Mensen vinden dat leuk als ze interesse hebben in wat je te bieden hebt.

Een geslaagde site krijg je niet zomaar zoals je ziet. Daar moet je wat voor doen. Met deze Zeven tips hoop ik dan ook dat je in elk geval geinspireerd bent